Dlaczego OLEJ ARGANOWY?

Olej Arganowy(arganiowy) jest najbardziej obiecującym produktem branży kosmetycznej naszych czasów. Otrzymywany jest z nasion drzewa arganowego (metodą tłoczenia na zimno), występującego wyłącznie w południowej części Maroka. Ze względu na jego właściwości jest nazywany "magicznym olejem" lub "płynnym złotem".

zobacz więcej

Masz jakieś pytania lub wątpliwości? Napisz  do nas! Z przyjemnością odpowiemy na wszystkie Twoje pytania!
 

Adres e-mail:

info@oilofmorocco.pl